Euro-Ker-Szig Kft.

Purhab szigetelés, Palatető felújítás

Email

info@eurokerszig.hu

Kérdése van? Hívjon most!

Szórt purhab szigetelés, purhab szigetelés

Euro-Ker-Szig Kft.

országosan

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható munkatársai az ország egész területén vállalják családi házak, ipari létesítmények, és állat tartó telepek szigetelését gépi szórt purhab technológiával. Ez a változat napjaink legmodernebb és legmegbízhatóbb szigetelési formája, mely egyik másik technikával sem összehasonlítható.​ De legyen szó akár lapostető szigetelésről, esetleg palatető felújításról vagy éppen csarnoképítésről.

Vagy hívjon telefonon ha kérdése merült fel!
Vida Péter

+36(30)908-7869

99 %
Ügyfélelégedettség
500 +
Átadott projekt
0 +
beérkezett árajanlatkérés hetente
Euro-Ker-Szig Kft.

A purhab szigetelés Munkáink

A nyitott cellás poliuretán hőszigetelő hab

A nyitott cellás szórt purhab képes megakadályozni a hőveszteség nagy részét, ezáltal a legtökéletesebb szigetelési forma, ellentétben a régi, elavult technológiákkal. Kiváló befektetésnek minősül, mivel hosszú távon rengeteg energia, ezáltal pénz is megtakarítható vele. A régi szigetelési formák alkalmazásával szinte kivitelezhetetlen az illesztési-, a toldási pontok, valamint a rések megszüntetése. A hőhidak kialakulása az évek alatt lassan összeesett, elmozdult majd lecsúszott szigetelő lapok miatt következik be, melytől a purhab szigetelés mellett nem kell tartanunk. Mivel ez egy helyszínen gyártott szigetelés, mely minden esetben egyedi, így hatékonysága semmi máshoz nem hasonlítható. Nincsenek illesztések, toldások, ennek köszönhetően bedagad a legkisebb problémás helyre is. A polisztirol, hungarocell szigetelés esetében is kiküszöbölhetetlenek a táblák közti apró hézagok, ahol a későbbiekben a meleg levegő távozni tud. A szórt poliuretán hab feljuttatása a felületre komoly szaktudást, illetve tapasztalatot igényel, mivel egy speciális berendezés és szórópisztoly segítségével történik. A létrehozásához két vegyi komponenst kell reakcióba hoznunk, melyek ezután felmelegítve kerülnek kifújásra, ebből kifolyólag csak a megfelelő felületi hőmérsékleten alkalmazható. A vegyi reakció pár mádosperc alatt létrejön, felhabosodva elnyeri végső formáját, mely minden esetben egyedi. Bármilyen felületen alkalmazható, legyen az beton, fa, vagy fém, de akár párazáró fóliára is felhordható. A felszórt poliuretán hab elzárja a légmozgás útját, megszűnteti a hőhidakat.


Szórt Purhab Szigetelés Tulajdonságai

  Egybefüggő, toldásoktól és illesztésektől mentes, ezáltal megszűnteti a hőhidak kialakulásának esélyét.
  Nem esik össze, nem ázik át, elzárja a légmozgás útját és a rágcsálóknak sem ad esélyt, mivel ez egy végleges szigetelési megoldás.
  Drasztikusan csökkenti az energia felhasználást, ezzel rengeteg pénzt spórolva Önnek.
  Garantáltan kitölti a repedéseket, hézagokat, köszönhetően a magas nyomáson történő szórásos technológiának.
  Kizárja a konvekciós körforgást.

Szórt Purhab Szigetelés Adatai

  Anyag sűrűsége: 8-10kg/ m3
  Hővezetési tényező: 0,035W/mK (lambda érték)
  Tűzvédelmi besorolása: önkioltó, B2 beorolás

A zárt cellás poliuretán hőszigetelő hab

A purhab szigetelésnek a többi szigetelési technológiával szemben számos előnye van; az egészségre teljesen ártalmatlan, nem zsugorodik és nem esik össze. A piacon fellelhető anyagok közül ez egyik másikra sem jellemző, így mással nem helyettesíthető, teljesen egyedülálló termék. Napjainkban a víz- és hőszigetelésre leggyakrabban használt anyag, mely nem csak a nedvességtől óvja az épületet, de a korróziótól is, ezáltal megnövelve annak élettartamát, illetve értékét. Használatával jelentős energiaköltség takarítható meg. A tető szigetelésekor a szórt hab nem csak szigetel, de kiiktatja a rögzítők vagy hézagok által okozott hőhidakat a tetőszerkezetben, mialatt monolitikus, hosszan tartó tetőburkolati rendszert biztosít. A zárt cellás szórt purhab az építőiparban egyedi és páratlan, mivel tökéletes vízzáró és hőszigetelő tulajdonságát túl lépésálló is, így az elszőszámú szigetelési technológia. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. A szórt purhab egy páratlan légzárat alkot, amely a helyszíni gyártásnak köszönhető teljesen egybefüggő, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelésnek. Épületünk hőszigetelésével a jövőben jelentős anyagi kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével kihabosodik, majd elnyeri végleges formáját és szilárdságát. A szórt poliuretán habnak többféle formájú-, illetve sűrűségű változata lelhető fel a piacon. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépés állóak, illetve terhelhetők. Szakembereink ebből a széles repertoárból választják ki az Ön épületéhez legmegfelelőbb változatot.


Szórt Purhab Szigetelés Elkészítése

  A szórt poliuretán hab feljuttatása a felületre komoly szaktudást, illetve tapasztalatot igényel, mivel egy speciális berendezés és szórópisztoly segítségével történik. A létrehozásához két vegyi komponenst kell reakcióba hoznunk, melyek ezután felmelegítve kerülnek kifújásra, ebből kifolyólag csak a megfelelő felületi hőmérsékleten alkalmazható

Szórt Purhab Szigetelés Tulajdonságai

  Lépésálló, terhelhető, szilárd borítás
  Kiváló szigetelés kritikus pontokon is
  Egészségre ártalmatlan
  Hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás
Euro-Ker-Szig Kft.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható munkatársai az ország egész területén vállalják családi házak, ipari létesítmények, és állat tartó telepek szigetelését gépi szórt purhab technológiával. Ez a változat napjaink legmodernebb és legmegbízhatóbb szigetelési formája, mely egyik másik technikával sem összehasonlítható.​ De legyen szó akár lapostető szigetelésről, esetleg palatető felújításról vagy éppen csarnoképítésről.

Lépjen kapcsolatba velünk

Euro-Ker-Szig Kft.
4251 Hajdúsámson-Martinka, Debreceni út 24.

További elérhetőségeink

Email: info@eurokerszig.hu
Tel.: +36(30)908-7869

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy tegye fel kérdését!