Euro-Ker-Szig Kft.

Purhab szigetelés, Palatető felújítás

Email

info@eurokerszig.hu

Kérdése van? Hívjon most!

Palatető felújítás

Euro-Ker-Szig Kft.

országosan

Fő tevékenységünk közé tartozik a palatető felújítás is. Országosan elérhetőek vagyunk. vegye Ön is igénybe palatető felújítás bontás nélküli szolgáltatásunkat.. A Cégünk az Euro-Ker-Szig Kft. több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait: Palatető felújítás Palatető felújítás országosan, pala felújítás Palatető felújítás országosan, gyorsan, tisztán, bontás nélkül! Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült országszerte, melyek mára elöregedtek, beáznak, felújításra szorulnak, erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást, az osztrák Villas™ cég color szigetelőanyagával.

Vagy hívjon telefonon ha kérdése merült fel!
Vida Péter

+36(30)908-7869

Figyelem három dolog amivel átverhetik!

Palatető javítás m² ára!

Szeretnék Önnek beszélni a m² árakról, mert sok kivitelező "olcsón" felújítja önnek tetőjét! Amikor valahol azt olvassa hogy a Palatető javítás m² ára lényegesen alacsonyabb 3800 Ft-tól hazugság! Mert a Palatető javítását nem lehet becsületesen,garanciát válalva olcsóbban kivitelezni. Ha viszont olyat olvas, hogy a Palatető javítás nm ára 3800 Ft-tól akkor az HELYES


Palatető javítás, anyag minősége!

Ma Magyarországon nagyon sok féle fajta zsindely található a piacon. Szeretnék Önnek segíteni kiválasztani a megfelelőt. Minden anyagot más, más dologra készítettek a gyártok Pl: index lapostető felújítására használatos. Nagyon sok a festett zsindely is! Amit a mi cégünk ajánl az a mai piacon a legjobb minőség. A Villas™ Color kifejlesztette a palatető szigetelésére a legjobb technologiát. Ezért ha valaki megkeresi Önt, hogy az Ön tetőjét 3200/m² áron megcsinálja akkor itt van a baki!

Ezért ha Palatető javításról van szó keressen fel bennünket. Hiszen a cégünk fő tevékenysége Palatető javítás, palatető bontás nélküli felújítása, palafelújítás!


Palatető felújítás, garancia!

A Villas™ cég által vállalt garancia felétételei a következőek:

- a palatetőt nagynyomású tisztító berendezéssel kell tisztítani, a mechanikai tisztítás nem elegendő ( nem is megfelelő)
- száradás után pormex rapid típusú mélyalapozóval kell bevonni a tökéletes tapadás érdekében
- a Villas™ Color zsindelyt teljes felületen lángolvasztással kell rögzíteni a tetőre
- a tető szelőzését a Villas™ Hungaria által, a tető felületébe süllyeszthető levegőző rendszerrel kell megoldani. Ezen feladatok bármelyikét elhagyva érvényét veszti a gyártói garancia!

0 %
Ügyfélelégedettség
340 +
Átadott projekt
0 +
beérkezett árajanlatkérés hetente
Euro-Ker-Szig Kft.

Palatető felújítás Munkáink

Euro-Ker-Szig Kft.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható munkatársai az ország egész területén vállalják családi házak, ipari létesítmények, és állat tartó telepek szigetelését gépi szórt purhab technológiával. Ez a változat napjaink legmodernebb és legmegbízhatóbb szigetelési formája, mely egyik másik technikával sem összehasonlítható.​ De legyen szó akár lapostető szigetelésről, esetleg palatető felújításról vagy éppen csarnoképítésről.

Lépjen kapcsolatba velünk

Euro-Ker-Szig Kft.
4251 Hajdúsámson-Martinka, Debreceni út 24.

További elérhetőségeink

Email: info@eurokerszig.hu
Tel.: +36(30)908-7869

Kérjen ingyenes árajánlatot vagy tegye fel kérdését!